Hivjon Bizalommal! Keresse Kenéz Attilát

Mobil: 06-30-670-6778
E-mail: Az e-mail küldéséhez kattintson ide.

Hóeltakarítás, felületek tisztán tartása, lombtakarítás

A tél beköszöntével környezetünk számos változáson megy át. Befagynak a tavak, téli üzemmódba kapcsolnak az öntözőrendszerek, eltűnnek kedvenc virágaink. A legkellemetlenebb feladat azonban  megszabadulni a felgyülemlett hótakarótól és a jégtől. A magán- és társasházak esetében is egyaránt elő van írva a kötelező hóeltakarítás és síkosságmentesítés. Ez minden esetben a tulajdonosok feladata és megszegése bírságot vonhat maga után. A jó hír, hogy nem kell egyedül Önnek megbirkóznia a problémával, mert csapatunk ebben is segítségére lesz.

Gyorsan és hatékonyan eltakarítjuk a havat, tisztán tartjuk a jeges felületeket jégoldók és só segítségével. Az előírásnak megfelelően kizárólag olyan szerekkel dolgozunk, melyek nem veszélyeztetik a fás szárú növények egészségét. Számtalan baleset megelőzhető ezen feladatok rendszeres elvégzésével, ezért mindenképpen érdemes odafigyelni rá. A városrendészet is folyamatosan ellenőrzi a járdák járhatóságát, ezért nem érdemes kockáztatni.

Az őszi levelek hullása, az aranyszínbe burkolózó lombok hangulata sokakat elvarázsol, de a kerteket, parkokat, járdákat beborító levélszőnyeg már kevésbé kellemes látvány. Amennyiben lombtakarításra van szüksége, kérje munkatársaink segítségét.

Hivjon Bizalommal! Keresse Kenéz Attilát

Mobil: 06-30-670-6778
E-mail: Az e-mail küldéséhez kattintson ide.