Hivjon Bizalommal! Keresse Kenéz Attilát

Mobil: 06-30-670-6778
E-mail: Az e-mail küldéséhez kattintson ide.

Kertfenntartás:

A kertépítési munkálatok befejeztével szemet gyönyörködtető látványt nyújt a ház körüli terület. Ahhoz azonban, hogy ez a rendezettség és szépség megmaradjon, a kert folyamatos gondozására is szükség lesz. Amennyiben nincs ideje ezzel foglalkozni, csapatunkra a kertfenntartásnál is számíthat. Biztos lehet benne, hogy professzionális ápolást és védelmet kap a kertje, így hosszan élvezheti a befektetett idő és pénz eredményét.

Mit is jelent a kertfenntartás?

Sokan csak a fűnyírásra asszociálnak a szó hallatán, de egy sokkal összetettebb, több munkafázist igénylő folyamatról van szó.

Kétségtelenül fontos az ápolt gyep, melyet 3-5 naponta kell nyírni, a vágási magasság pedig évszaktól függően eltérő. A rendszeresen karbantartott gyep szebb, egészségesebb és sűrűbb lesz. A nyírás mellett a gyepszellőztetésre is szükség van.  Ennek során eltakarítják az elhalt nyesedékekből fennmaradt réteget, helyreállítják az egyenetlenségeket, víz- és légáteresztővé teszik a talaj felső rétegét.

A kertfenntartási feladatkörbe tartozik a sövények, díszcserjék, dísz-gyümölcsfák metszése, nyírása és permetezése is. Sokszor megeshet, hogy a kertet díszítő növények, fák nagyobbra nőnek a kelleténél, túl sok árnyékot vetnek vagy épp kevésbé esztétikusak. A lombkorona formázása a gyümölcsfák esetében elengedhetetlen, más fáknál pedig szükséges lehet.  Megtörténhet, hogy a permetezésre évente többször is szükség van. A gomba- és rovarölő vegyszerek segítenek a kártevők legyőzésében és a megelőzésben.

Ha egy fa túl nagyra nőt és veszélyessé vált vagy épp elkorhadt, nincs más választása, mint kivágatni azt. Amennyiben fakivágásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

A terület nagyságától, a kert adottságaitól és az elvégzendő feladatok mennyiségétől függően különböző árakat kínálunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha árajánlatot szeretne kérni.

Hivjon Bizalommal! Keresse Kenéz Attilát

Mobil: 06-30-670-6778
E-mail: Az e-mail küldéséhez kattintson ide.

james3

Ipari parkok, társasházak, irodák kertjének gondozása

Komplex kertkarbantartási szolgáltatásainkat nem csak a magánházak lakói, hanem az ipari parkok, társasházak és irodák tulajdonosai is élvezhetik. Egy vállalat arculatához és pozitív megítéléséhez nagyban hozzájárul a tiszta, rendezett munkakörnyezet, mely alól a kert sem kivétel.

Az ipari parkok sok esetben olyan környezetben létesülnek, ahol sem a talaj minősége, sem az időjárási viszonyok nem ideálisak a zöldfelületek számára. Kellő szakértelemmel és karbantartással azonban itt is megelőzhető a gyomosodás és fenntartható a zöld gyep. Ez tápanyagutánpótlással és rendszeres gondozással valósítjuk meg, a maximumot kihozva a helyi adottságokból.

Legyen szó fűkaszálásról, bozótnyírásról, fakivágásról, növénypótlásról, gyomirtásról vagy éppen a sokak számára kellemetlenséget okozó parlagfű eltávolításáról, ránk mindenben számíthat. Amennyiben úgy dönt, hogy öntözőrendszerrel szeretné biztosítani a rendszeres locsolást, az automata rendszer kialakításában és karbantartásában is segítségére leszünk. Egy ilyen rendszer hosszútávú befektetést jelent, hiszen évtizedekre megoldja az öntözés kérdését. A megfelelően programozott öntözőrendszerrel nem csak rengeteg időt, hanem még vizet is megtakaríthat.

A cserjék és fák az év minden szakában igénylik a törődést, ezért igény esetén elvégezzük a szükséges metszést és védelmet kínálunk a kártevők ellen. A virágágyások esetében nagy hangsúlyt fektetünk a gyomirtásra, mivel ezek a növények elszívják a tápanyagot a virágok elől.

Nem csak a beltéri design, hanem a külterület minőségi kialakítása is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy otthonos környezetet alakítsunk ki. Megbízható és gyors csapatunk gyönyörűvé varázsolja a társasházak és irodaépületek kertjeit, kellemesebbé téve a lakó- és munkakörnyezetet. A növények metszése, a gyep rendszeres nyírása, gondozása vagy épp a műtrágyázás mind hozzájárulnak az ápolt, mutatós kert kialakításához. Nem csak az esztétikum, hanem a kártékony gyomok és allergiát okozó növények eltávolítása is fontos szempont a kertgondozás során. Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást és árajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hivjon Bizalommal!

Keresse Kenéz Attilát

Mobil: +36 30 670 6778
Email: [email protected]